Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

NAKED CITY "Athens"

deite foto......NAKED CITY "Athens"....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
....................................................................................NAKED CITY "Athens"















Σταυρούλα Βλάσση
Φοιτήτρια ψυχολογίας στο Πάντειο. Φωτογραφήθηκε σε μια ταράτσα στο Σύνταγμα, την Παρασκευή 15/4. Φωτογραφία: Photoharrie.


«Στην Αθήνα λατρεύω τον πολύπλευρο χαρακτήρα της και τα ανάμεικτα συναισθήματα που αυτός μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου δημιουργήσει. Η πόλη αυτή είναι συνέχεια ζωντανή, νιώθεις πως ποτέ δεν ξεκουράζεται και αυτό με ξετρελαίνει. Μπορείς να είσαι με κόσμο και ταυτόχρονα να χαθείς στη δίνη αυτού του πολύβουου χάους, κρατώντας τις στιγμές που εσύ θες μόνο για σένα!».



Αφροδίτη Γεωργούση
Ηθοποιός, ετοιμάζει την έκδοση του πρώτου της θεατρικού έργου με τίτλο «Η ύστατη άχνα». Φωτογραφήθηκε σε ένα παρκάκι στην Πεύκη, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.

«Η Αθήνα είναι η πόλη που πονάει και γελάει, δίνει και στερεί, πληγώνει και πωρώνει, είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Ας ξυπνήσουμε κι εμείς μαζί της…».


Helga Hansen
Σουηδέζα εικαστικός. Φωτογραφήθηκε στη Θήβα, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, για το Blackfoot Project. Φωτογραφία: Photoharrie.
«Στην Αθήνα μού αρέσουν τα σκουπίδια της».

Amanda Vale
Mεταφράστρια. Φωτογραφήθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στο σπίτι της, στη Νίκαια. Φωτογραφία: dimitriskiriakos.com
«Ως μεταφράστρια, αντιμετωπίζω την Αθήνα σαν μια μετάφραση ενός απαιτητικού κειμένου. Χρειάζεται να κάνεις καλή έρευνα για να βρεις αυτό που ψάχνεις κι έχει πολλές επαναλήψεις, οι οποίες μπορούν να σε κάνουν να χάσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά σε μια επόμενη πρόταση, σε ένα επόμενο στενό, είναι εύκολο να σε κερδίσει ξανά. Θέλει τρόπο και όχι κόπο».


Μαρία Κορινθίου
Ηθοποιός, φωτογραφήθηκε την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στο σπίτι της, στο Π. Ψυχικό. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.
«Στην Αθήνα μού αρέσουν οι βόλτες στην Πλάκα και στην Ηρώδου Αττικού, ιδιαίτερα το βράδυ, που είναι φωτισμένη η Ακρόπολη».
Λυδία Παπαϊωάννου
Δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, κλείστρα κ.ά. Φωτογραφήθηκε την Hμέρα της Γυναίκας, στο σπίτι στο οποίο τη φιλοξενούν, στα Μελίσσια. Φωτογραφία: Freddie F.
«Αυτό που αγαπάω στην Αθήνα είναι τυχαία σημεία της πόλης στα οποία έχουν συμβεί σημαντικά πράγματα για μένα και από τότε, όποτε περνάω, συγκινούμαι. Ένα ξεχαρβαλωμένο πασσαλάκι έξω από το Yoga Bala όπου καθόμουν όταν με χτύπησε ο έρωτας κατακούτελα, το δρομάκι που έμενα στην Πλάκα γιατί έχουμε γελάσει με τους φίλους μου τόσο που σχεδόν τα κάναμε πάνω μας, ένα παρκάκι στα Βριλήσσια όπου με φίλησαν για πρώτη φορά...».
Νάντια Μπουλέ
Παρουσιάστρια στην τηλεόραση και ραδιοφωνική παραγωγός. Φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, στην Παλλήνη. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός
«Στην Αθήνα μου αρέσει η ευκολία που παρέχει το μετρό για γρήγορη μετακίνηση στο κέντρο και τα όλο και περισσότερα μουσικά φεστιβάλ για όλα τα γούστα».
Άννα Rezan-Κριτσέλη
Ηθοποιός-μουσικός. Φωτογραφήθηκε την Τρίτη 1 Μαρτίου, στο Κiku. Φωτογραφία: Photoharrie.
«Στην Αθήνα μού αρέσουν η Πλάκα, η θέα από τον Λυκαβηττό, τα σουβλάκια στα Εξάρχεια, οι βόλτες στο Μικρολίμανο και, φυσικά, το “Ελ. Βενιζέλος”».
Λευτέρης Καταχανάς, Νάνσυ Μπούκλη, Προμηθέας Nerattini-Δοκιμάκης, Στέλλα Νούλη
Ηθοποιοί, παίζουν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στο Δώμα, στην παράσταση «Δεν μιλάμε γι’ αυτά». Φωτογραφήθηκαν την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, στον χώρο του θεάτρου. Φωτογραφία: Photoharrie.
«Στην Αθήνα μάς αρέσουν η Ακρόπολη, τα μικρά δέντρα, οι βόλτες στο Μετς, η Καλλιδρομίου κι η βραδινή διαδρομή με τα πόδια από την Ακρόπολη στα Εξάρχεια».
Ηλέκτρα
Φωτογράφος μόδας - Τραγουδίστρια των «Rockets in a coma». Φωτογραφήθηκε στο φωτογραφικό της στούντιο στις 9/2. Φωτογραφία: Photoharrie.
«Στην Αθήνα αγαπώ το υπέροχο φως της ημέρας αλλά και το κλίμα της -θεωρώ ότι είναι το κατάλληλο για φωτογραφίσεις-, καθώς και το night life. Ξέρουμε να το ζούμε!».
P. & Yama Suki
Οπτικοακουστικός καλλιτέχνης και ηθοποιός. Φωτογραφήθηκαν την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, κοντά στο μετρό της Ακρόπολης. Φωτογραφία: Photoharrie
«Η Αθήνα δεν υπόσχεται, δεν λυπάται και δεν συγχωρεί, γι’ αυτό και μας αρέσει».
Kassandra Powell
Σκηνοθέτις-φωτογράφος. Φωτογραφήθηκε στο σπίτι της στα Εξάρχεια, την Παρασκευή 10/12. Φωτογραφία: Αντώνης Δέλτα.
«Η Αθήνα για μένα είναι σαν μια σπονδυλωτή ταινία με πολλές και διαφορετικές ανατρεπτικές ιστορίες. Με γοητεύουν η μετριότητα, η απλότητα και το χάος της».
ΜαριαΦλώρα Παπαπαναγιώτου
Σύμβουλος Μόδας / μπλόγκερ (miss-athenes.net). Φωτογραφήθηκε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στο σαλόνι της στην Ακαδημία Πλάτωνος. Φωτογραφία: Photoharrie.
«Τι μου αρέσει στην Αθήνα; Οι αγάπες που γεννήθηκαν κάποια ζεστά απογεύματα στο κέντρο της πόλης, να περπατάω στη Λένορμαν με σάουντρακ Stereo Nova στο ipod και η θέα από το Penthouse Βar του President Ηotel τις Παρασκευές που παίζω μουσική. A! Και οι γάτες των δρόμων».
Κίρα και Άλεξ Μπέκου
Κίρα Μπέκου, φοιτήτρια Νομικής, και Άλεξ Μπέκου, υπάλληλος στο Tribeca. Φωτογραφήθηκαν στο στούντιο του Τάκη Σπυρόπουλου, στην Αθήνα, τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου. Φωτογραφία: Τάκης Σπυρόπουλος.
«Περπατώντας ξημερώματα στους άδειους δρόμους της Αθήνας, βλέπεις πόσο όμορφη είναι αυτή η πόλη».
Καλλιρρόη Μυριαγκού
Ηθοποιός, φωτογραφήθηκε στην ταράτσα του σπιτιού της, στα Εξάρχεια, την Τρίτη 6 Ιουλίου. Φωτογραφία: Σπύρος Στάβερης.
«Στην Αθήνα μού αρέσουν οι νύχτες, που βλέπω τα όνειρα της πόλης να περνούν...».
Μόρφη Μενεμένογλου
Make up artist, καθηγήτρια σεμιναρίων μακιγιάζ στο Ash in Art. Φωτογραφήθηκε την Κυριακή 30 Μαΐου, στον Ασπρόπυργο. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.
«Όταν είμαι στην Αθήνα, θέλω πάντα να φεύγω, αλλά, όταν είμαι μακριά της, λαχταρώ να γυρίσω πίσω».

















Άντζι ΡαυτακοπούλουΣτυλίστρια - Ενδυματολόγος. Φωτογραφήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στο σπίτι της στην Κηφισιά. Φωτογραφία: Σπύρος Στάβερης. «Την Αθήνα πρέπει να την αγαπάς για να σου αρέσει. Παρότι μένω στα βόρεια προάστια, λατρεύω το κέντρο. Έχει μια ενέργεια διαφορετική. Κάποτε μου άρεσε και η νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Πολύ ωραία κλαμπ και κόσμος με αρκετή τρέλα. Από τότε που μπήκαν τα μπουζούκια δυναμικά στη νύχτα της Αθήνας, για μένα χάλασε όλη η φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...