Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Καρατζαφέρης: "Για μένα ο Μεϊμαράκης είναι κατηγορούμενος"

Συνεχίστηκε σήμερα η κόντρα του κ. Καρατζαφέρη με τον κ. Μεϊμαράκη από την Βουλή στην πρωινή ζώνη.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» υποστήριξε ότι «Η ΝΔ την χάρισε στο ΠΑΣΟΚ, για να μην ελεγχθεί ο Μεϊμαράκης και ο Σπηλιωτόπουλος».

«Δεν συμμετέχω εγώ σε θέατρο. Τα κάνανε πλακάκια και φορτώσανε τα πάντα στο πολιτικό πτώμα, τον Άκη Τσοχατζόπουλο», είπε για να εξηγήσει τους λόγους αποχώρησης του ΛΑ.Ο.Σ. από την προανακριτική για τα υποβρύχια.

«Εμείς προτείνουμε η προανακριτική να γίνει από την περίοδο Τσοχατζόπουλου μέχρι Βενιζέλου», είπε, ενώ χαρακτήρισε «κατηγορούμενο» τον κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά.

«Ο κατηγορούμενος έχει το ιερό δικαίωμα να λέει ότι θέλει και για μένα ο κ. Μεϊμαράκης είναι κατηγορούμενος. Θα τον παραλάβω στην Βουλή. Έχει ξεφύγει από κάθε κανόνα ηθικής», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Δεν είναι δυνατόν να λέγεται ότι υπήρχε συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ», ήταν η απάντηση του κ. Μεϊμαράκη. «Για να πάμε σε προανακριτική για κάθε έναν υπουργό θα πρέπει να υπάρχουν ενδείξεις. Δεν υπάρχουν στοιχεία και ονόματα για την ΝΔ. Να γίνει εξεταστική για 2 – 3 μήνες και αν βρεθούν στοιχεία θα πάμε σε προανακριτική» είπε και πρόσθεσε «Ούτε παρήγγειλα, ούτε παρέλαβα. Θέλω να ελεγχθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...