Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Μετακινήσεις μετ' εμποδίων την Πρωτομαγιά

Και το μετρό μπαίνει στο χορό των κινητοποιήσεων την Πρωτομαγιά. Χωρίς Ηλεκτρικό για 24 ώρες. Στάση εργασίας και στα τρόλεϊ. Δείτε αναλυτικά πως θα κινηθούν τα μέσα.

Σοβαρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό την προσεχή Κυριακή, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην αργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα παραμείνουν ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Τραμ και ο Προαστιακός, ενώ οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό φαίνονται διασπασμένοι, καθώς ενώ το Σωματείο των εργαζομένων αποφάσισε να εργαστούν κανονικά, το Σωματείο των ηλεκτροδηγών αποφάσισε να συμμετάσχει στην εργατική Πρωτομαγιά με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι στάση θα τηρήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.

Τέλος, να σημειωθεί πως την Πρωτομαγιά το Μετρό θα πηγαίνει μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς λόγω της απεργίας των εργαζομένων στον ΟΣΕ δεν διασφαλίζεται η ασφάλεια λειτουργίας της γραμμής από την Πλακεντίας έως το Αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...