Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Μ. Παρασκευή.Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Κριός

Αυτή είναι μια ημέρα σκληρής δοκιμασίας ή αποθάρρυνσης για πολλά πράγματα στη ζωή σας. Είστε ή γίνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι στην κριτική για τις προσπάθειές σας όταν αυτές περνάνε μέσα από δυσκολίες ή εμπόδια που την κύρια ευθύνη ίσως να μην την φέρνετε εσείς οι ίδιοι. Συχνά θα βρίσκεστε σε διαφωνία ή ολοκληρωτική σύγκρουση με ανθρώπους που έχουν κάποια εξουσία επάνω σας. Από το άμεσο περιβάλλον ή από τον χώρο της ενασχόλησής σας.

Ταύρος

Αυτές τις ημέρες επιμένετε να βρίσκετε περισσότερο χρόνο για να απολαμβάνετε την συντροφιά φίλων και της οικογένειας. Μια οικογενειακή συγκέντρωση είναι πιθανή αυτές τις ημέρες. Η διάθεσή σας είναι χαρούμενη, εξωτερικεύεστε εύκολα και με ζεστασιά, περνάτε θαυμάσια μοιραζόμενοι ενδιαφέροντα και αισθήματα με άλλους. Είναι μια ημέρα που μπορεί να σπάσετε ένα φράγμα επικοινωνίας ή απόστασης με ένα άτομο που αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να το πλησιάσετε.

Δίδυμοι

Οι ερωτικές σας επιθυμίες και οι ρομαντικές σας ανάγκες είναι πολύ δυνατές σήμερα. Σ’ όλες τις σχέσεις σας, αισθηματικές ή όχι, αισθάνεστε θερμοί και στοργικοί, είστε λιγότερο ανταγωνιστικοί, ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ικανοποίηση των άλλων και τη δημιουργία κάποιου αρμονικού κλίματος. Νιώθετε επίσης την παρόρμηση να κάνετε κάτι δημιουργικό ή καλλιτεχνικό, κάτι για να εκφράσετε την επιθυμία σας για την ομορφιά και το ωραίο.

Καρκίνος

Αισθάνεστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, θερμόαιμοι και ανυπόμονοι και αυτό σας οδηγεί σε προστριβές ή έντονες συναισθηματικές συγκρούσεις με τους άλλους και καθόλου απίθανο με τον εαυτό σας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πάρα πολύ κοντά σας «μέλη της οικογενείας» φαίνεται πως σας προκαλούν με την στάση τους και εσείς δεν διστάζετε να ανταποδώσετε. Ακόμα, άλυτα θέματα και συναισθήματα που έχουν τις ρίζες τους στο άμεσο παρελθόν είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια και να πυροδοτήσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και βίαιες πράξεις σήμερα.

Λέων

Αυτή την ημέρα οι προσπάθειές σας, η προώθηση και βελτίωση των προσωπικών σας ενδιαφερόντων αντιμετωπίζονται με αντίδραση και πιθανά εχθρότητα. Νιώθετε υπερ-ευέξαπτοι, πιεστικοί, αδιάφοροι για τους άλλους και πολύ συγκεντρωμένοι στους δικούς σας στόχους. Με αυτό τον τρόπο ίσως απομακρύνετε τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Προσπαθήστε να ενεργείτε από μόνοι σας χωρίς να πιέζετε τους άλλους να σας βοηθήσουν ή να συμφωνήσουν με σας.

Παρθένος

Ο ενθουσιασμός τόσο ο δικός σας όσο και των άλλων για κάποιο σχέδιο ή αθλητικό γεγονός, είναι έντονος σήμερα. Είναι η σωστή ημέρα να ενώσετε τις προσπάθειές σας με των άλλων και πραγματικά να ξεκινήσετε κάτι. Οι φίλοι και το άμεσο περιβάλλον σας φαίνεται πως θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας.

Ζυγός

Αν και αυτές τις ημέρες θα αλλάξουν πολλά πράγματα ριζικά προς το καλύτερο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγετε την υπερ-αισιοδοξία ή την υπερβολή. Ακόμα μεγάλες πιθανότητες για σημαντική αναγνώριση ή εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις κατά την διάρκεια αυτής της όψης το άτομο κερδίζει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο πολλές φορές προέρχεται από πηγές που δεν τις περιμένει.

Σκορπιός

Η υπερευαισθησία ίσως σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να δείτε πτυχές των ανθρώπων που σας περιβάλλουν μέσα από μια διαφορετική σκοπιά. Ακόμα, είναι πολύ πιθανό να αναπτύξετε μια ιδιαίτερη σχέση με κάποιο άτομο του αντιθέτου φύλου από το δικό σας.

Τοξότης

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για τις προσωπικές σας σχέσεις και φιλίες. Είστε ικανοί να μοιράζεστε τα ενδιαφέροντά σας, τις απόψεις και αισθήματά σας ανοιχτά και τίμια με τους άλλους. Ανακαλύπτετε ότι είστε πιο ευγενείς απ’ ότι συνήθως, χωρίς να προσβάλλετε ή να γίνεστε αγενείς με τους άλλους. Το αντίθετο όμως είναι πιθανό να συμβεί. Είστε πιο πρόθυμοι να δεχτείτε συμβουλές απ’ τους άλλους. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που δεν αισθάνεστε άνετα μαζί του ή σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε μαζί του, αυτή είναι μια καλή ημέρα για να σπάσετε τον «πάγο» μεταξύ σας και να ξεκαθαρίσετε τις παρανοήσεις. Ακόμα και αν οι σχέσεις σας με τον σύντροφο, τους φίλους και την οικογένεια είναι πολύ καλές σήμερα θα ανακαλύψετε ότι μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες.

Αιγόκερως

Πωλήσεις, διδασκαλία, δημόσιες ομιλίες, διαπραγματεύσεις ή κάθε δραστηριότητα που αφορά την μετάδοση πληροφοριών σε άλλους είναι ευνοϊκή σήμερα. Έχετε μεγάλη δυνατότητα για επικοινωνία και ξεκαθαρίζετε τις απόψεις σας σήμερα. Συζητήσεις μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας για πολλά θέματα θα βρεθούν στην επικαιρότητα.

Υδροχόος

Σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες σας βρίσκουν αυτή την ημέρα, αλλά το να πάρετε τη σωστή απόφαση για το τι πρέπει να κάνετε δεν είναι εύκολο. Είναι μια ημέρα κρίσιμων αποφάσεων και μεταβατική. Μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας μπορεί να συμβεί σήμερα, καινούργια δουλειά, καινούργιος χώρος, το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης ή η αρχή μιας καινούργιας κτλ. Στην πραγματικότητα δεν είναι ασυνήθιστο κάποιες σημαντικές αλλαγές τέτοιας φύσης να συμβούν.

Ιχθύες

Ο ρομαντισμός και η φαντασία σας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα σήμερα. Όνειρα για την ιδανική ή πραγματική αγάπη, αισθήματα συμπάθειας ή κατανόησης για τα προβλήματα των άλλων γίνονται πιο έντονα σήμερα. Η αντίληψη, η άποψη σας για τους ανθρώπους θα είναι κάπως ασαφής ή θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα μέσα από μια ομιχλώδη ή εξωπραγματική σκοπιά. Είναι πολύ καλύτερα να μην κάνετε σοβαρές δεσμεύσεις σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...