Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Τρία εκατ. ευρώ σε μια μέρα για… λοιπά επιδόματα!


     

Τρία εκατ. ευρώ σε μια μέρα για… λοιπά επιδόματα!

Τελικά, λεφτά φαίνεται πως όντως υπάρχουν για ορισμένους δημοσίους υπαλλήλους… Πέντε υπουργικές αποφάσεις υπογράφηκαν μέσα σε μια μέρα, για τη χορήγηση επιδομάτων ύψους 3 εκατ. ευρώ, στους υπαλλήλους του Εθνικού Τυπογραφείου! Οι αποφάσεις του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που φέρνει στο φως το newsbomb.gr, υπογράφηκαν μέσα σε μια μέρα για την χορήγηση των εξής επιδομάτων: «Θέσεως Ευθύνης» 165.000 ευρώ , «Οικογενειακής Παροχής» 165.000 ευρώ, «Πληροφορικής» 30.000 ευρώ, «Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας» 85.000 ευρώ, αλλά και κάποιων άλλων… «Λοιπών επιδομάτων», γενικώς και απροσδιορίστως, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ!
Εκτός από αυτά τα επιδόματα, οι βασικοί μισθοί των συγκεκριμένων υπαλλήλων, σύμφωνα με απόφαση που υπεγράφη την ίδια μέρα, ξεπερνούν το ποσό των 4,4 εκατ. ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, οι υπάλληλοι του Εθνικού Τυπογραφείου θα κοστίσουν φέτος στο Κράτος 7,4 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι, πέρυσι τέτοια εποχή, οι εργαζόμενοι μετά από τετραήμερη κατάληψη, είχαν καταφέρει να σταματήσουν την κατάργηση ενός ακόμη επιδόματος που… τιτλοφορείται «Επίδομα Εθνικού Τυπογραφείου» και ξεπερνά τα 340 ευρώ το μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...