Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Νεκρός από ερωτικό παιχνίδι αυτοϊκανοποίησης

Γνωστός παρουσιαστής που προσπάθησε να βρει την ηδονή μέσω της ασφυξίας. Τη σωρό του βρήκε η πρώην σύντροφός του

Ο Κρίστιαν Ντίγκσμπι, διάσημος παρουσιαστής του BBC βρέθηκε χθες νεκρός στο σπίτι του προσπαθώντας να αυτοϊκανοποιηθεί μέσω του ερωτικού παιχνιδιού της ασφυξίας, το οποίο στάθηκε μοιραίο για αυτόν.

Ο 32χρονος παρουσιαστής του "To Buy or Not To Buy" βρέθηκε νεκρός στις 7.45 το πρωί τη Δευτέρα. Η αστυνομία διερευνά τις ακριβές συνθήκες του ανεξήγητου θανάτου του αν και μια πρώτη έρευνα δείχνει ότι προκάλεσε ασφυξία στον εαυτό του με το μοιραίο αποτέλεσμα.

Οι αρχές βρήκαν στο σπίτι του μια ζώνη και μια σακούλα, αντικείμενα που σχετίζονται με ερωτικά παιχνίδια αυτοϊκανοποίησης. Το άψυχο κορμί του νεαρού παρουσιαστή βρήκε η πρώην σύντροφός του.

Η είδηση του θανάτου έχει συγκλονίσει τους δεκάδες θαυμαστές του που αφήνουν σωρηδόν μηνύματα στο λογαριασμό του στο Facebook και στο Twitter.

Αναμένεται τώρα η επίσημη ανακοίνωση της αιτίας του θανάτου του ή μάλλον η επιβεβαίωση αυτής.

Δεν είναι ωστόσο ο πρώτος διάσημος που πεθαίνει με έναν τόσο τραγικό τρόπο, μιας και πέρυσι τον Ιούνιο το ίδιο συνέβη και στον αμερικανό ηθοποιό Ντέιβιντ Καραντάιν, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Μπανγκόκ.

Όπως είχε δηλώσει τότε στον Τύπο ο στρατηγός Γουραπόνγκ Σιουπρίτσα της αστυνομίας της Μπανγκόκ: "Ένα σχοινί ήταν τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του, ένα άλλο γύρω από τα γεννητικά του όργανα, ενώ και τα δύο μαζί ήταν δεμένα στην ντουλάπα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...