Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Επικερδή διήμερα για 15χρονη ιερόδουλη!

Μια μαθήτρια 15 χρόνων κατόρθωσε να συγκεντρώσει 15.600 ευρώ μέσα σε δύο μήνες εξασκώντας το αρχαιότερο των επαγγελμάτων αλλά μόνο κάθε σαββατοκύριακο

Μια μαθήτρια 15 χρόνων κατόρθωσε να συγκεντρώσει 15.600 ευρώ μέσα σε διάστημα δύο μηνών εξασκώντας το αρχαιότερο των επαγγελμάτων αλλά μόνο κάθε σαββατοκύριακο, μετέδωσαν σήμερα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.



Το δραστήριο νεαρό κορίτσι, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε για ευνόητους λόγους, σταμάτησε τις "ενασχολήσεις" του σαββατοκύριακου όταν ένας καθηγητής του σχολείου που φοιτούσε στο Νότιο Σιλντς, κοντά στο Νιουκάστλ, βρήκε μέσα στη μαθητική της τσάντα προφυλακτικά, λιπαντικά και λεπτομέρειες του γραφείου με το οποίο συνεργαζόταν.



Το Νοέμβριο, η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι της 8.000 στερλίνες σε μετρητά κρυμμένα σε μια γωνία της σοφίτας. Η μαθήτρια κέρδιζε 1.700 λίρες την εβδομάδα.



Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αποκαλύφθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο στις 13 Φεβρουαρίου αποφάσισε να κατασχεθούν όλα τα χρήματα που ανακαλύφθηκαν. Η δικαιοσύνη θα λάβει αργότερα οριστικές αποφάσεις για την υπόθεση.



Η αστυνομία συνέλαβε έναν 44χρονο άνδρα και μια 46 χρονη γυναίκα ως υπόπτους για εμπλοκή σε κύκλωμα πορνείας αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.



(Πηγή: ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...