Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Προσαγωγές για το μακελειό στου Ρέντη [video]

Σε τέσσερις προσαγωγές για τη φονική συμπλοκή της 1ης Μαρτίου στο Ρέντη, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο αστυνομικοί προχώρησε η αστυνομία. Σε εξέλιξη η ανάκριση των υπόπτων. Στο σπίτι βρέθηκαν και όπλα

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας δύο αστυνομικών της ομάδας "ΔΙΑΣ" πριν περίπου δύο μήνες στη Λαχαναγορά στου Ρέντη.

Τέσσερις προσαγωγές αλλοδαπών πραγματοποίησε η αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσαγωγές σχετίζονται με τη φονική συμπλοκή, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο αστυνομικοί.

Στο σπίτι, όπου πραγματοποιήθηκε η έρευνα βρέθηκαν και όπλα. Οι αλλοδαποί έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Αττικής και ανακρίνονται.

Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης και βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς αναμένεται ο αριθμός των προσαχθέντων.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών της στυγερής δολοφονίας ήταν θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία.

Το χρονικό του μακελειού

Την 1η Μαρτίου 2010 δύο αστυνομικοί, ο 22χρονος Γεώργιος Σκυλογιάννης Γεώργιος και ο 23χρονος Ιωάννης Ευαγγελινέλης. έχασαν τη ζωή τους σε συμπλοκή με κακοποιούς στο Ρέντη.

Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία στην αστυνομία για ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι, σύμφωνα με την οποία τρεις δράστες που ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, διέφυγαν με κλεμμένο γκρι αυτοκίνητο μάρκα Volvo. Οι πινακίδες του είχαν κλαπεί στις 17 Ιανουαρίου 2011, από τη Νέα Ερυθραία.

Οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο κοντά στη λεωφόρο Κηφισού με κατεύθυνση προς τον Πειραιά και το ακολούθησαν.

Ξεκίνησε καταδίωξη. Το αυτοκίνητο μπήκε στον παράδρομο της λεωφόρου, στο ύψος της Λαχαναγοράς στο Ρέντη, στο ρεύμα προς Πειραιά.

enas nekros astinomikos apo ta pira ton kakopoion by fotnak
Στο σημείο αυτό το ΙΧ σταμάτησε ξαφνικά σε σκοτεινό σημείο του δρόμου και κάποιοι από τους επιβαίνοντες βγήκαν και γάζωσαν τους τέσσερις αστυνομικούς με καλάσνικοφ και πιστόλι.

Στην συνέχεια ξαναμπήκαν στο όχημα, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Κάτοικος της περιοχής, σε ερώτηση αν είδε το γεγονός απάντησε ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο σπίτι του και έπεσε στο πάτωμα ακούγοντας τους πυροβολισμούς.
Στο σημείο αυτό το ΙΧ σταμάτησε ξαφνικά σε σκοτεινό σημείο του δρόμου και κάποιοι από τους επιβαίνοντες βγήκαν και γάζωσαν τους τέσσερις αστυνομικούς με καλάσνικοφ και πιστόλι.


Ηχητικο Ντοκουμεντο απο το Μακελειο στο Ρέντη by fotnak
"Δεν σταμάτησαν να ρίχνουν. Έριξαν πάρα πολλές φορές, σχεδόν επί 10 δευτερόλεπτα πυροβολούσαν συνεχώς" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, με τους τέσσερις να τραυματίζονται και δύο δυστυχώς να καταλήγουν.

Επίσης βολές από τους πυροβολισμούς των δραστών δέχθηκαν άλλοι τέσσερις αστυνομικοί, δύο στα κράνη και δύο στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, χωρίς να τραυματισθούν.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...