Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Κουράστηκα.......! Τους βαρέθηκε η ψυχή μου! Να φύγετε κύριοι! Να πάτε αλλού!!!


ΈΛΕΟΣ πια... Με όλους αυτούς τους κυρίους (τρομάρα τους!!)που θεωρούν ότι ο καημένος ο κοσμάκης μπορεί να μεταφραστεί σε νούμερα και δείκτες...
Δεν είμαι νούμερο κύριοι!! Είμαι άνθρωπος! Με ψυχή και αισθήματα! Και ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό σας!!! Έχετε καταστρέψει όλη μας την ζωή, όλα μας τα όνειρα και κάθε μας ελπίδα!! Φτάνει πια! Ως πότε νομίζετε ότι θα σας ανεχτούμε! Παρατήστε τα και φύγετε!
Παραπάνω κατρακύλα δεν νομίζω να έχουμε! Πιάσαμε πάτο! Απορώ πως μπορούν και κοιμούνται? Συνειδητοποιούν ότι είναι υπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί εκατοντάδων αυτοκτονιών τους τελευταίους μήνες? Αντιλαμβάνονται το μέγεθος του πόνου και της κατάθλιψης που έχουν ρίξει σε εκατομμύρια κόσμο? Πολλά βράδια σκέφτομαι και προσπαθώ να αποφασίσω.. Είναι τόσο χοντρόπετσοι και τόσο τυφλωμένοι από την ύλη ή υπάρχουν στιγμές που κατανοούν πραγματικά τα προβλήματα του κόσμου? Κι εκεί που πάω να τους δώσω ελαφρυντικά του τύπου ότι όντως μπορεί και να μας καταλαβαίνουν και ότι πιθανόν να μην έχουν άλλη εναλλακτική, εκεί διαβάζω για αυξήσεις από το παράθυρο, για αναδρομικά και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.. Είστε απαράδεκτοι "κύριοι"! Να ξέρετε στα σίγουρα όμως πως ότι δώσεις εκείνο θα πάρεις! Και είναι το μόνο σίγουρο! Η Τιμωρία θα έρθει.. Μπορεί να αργήσει αλλά πάντα έρχεται! Μας έχουν κάνει παιχνιδάκια.. Δεν υπάρχουν λεφτά... Λεφτά υπάρχουν.. Δεν έχουμε ανάγκη την στήριξη του ΔΝΤ... Επιβάλλεται η στήριξη του ΔΝΤ για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση.. Θα πάρουμε κάποια αναγκαία μέτρα και μετά στοπ.. Καινούρια Μέτρα έρχονται! Θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα.. Δεν θα χρεοκοπήσει... Θα φύγουμε από την Νομισματική Ένωση ... Αποκλείεται η έξοδος μας από την Νομισματική Ένωση.... Αποφασίστε και μετά μιλήστε! Έχετε κάνει τα νεύρα του κόσμου κορδελάκια!!!!! Αυτά.... Τι να πει κανείς.. όλο αυτό στην ψυχολογία κάπως το λένε αλλά τώρα μου διαφεύγει.... Ντροπή σας Κύριοι! Σας εύχομαι ολόψυχα όπως μας καταστρέψατε έτσι να καταστραφείτε και όπως ο κόσμος δεν μπορεί να ησυχάσει τα βράδια ούτε στον ύπνο του να μην ησυχάσετε στο υπόλοιπο της ζωή σας!!!

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...