Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Γιούχαραν τον Παπανδρέου στην κηδεία του Σάντα

Ένταση στην κηδεία του Σάντα - Κάποιοι αποδοκίμασαν τον Γιώργο


- "Θερμόαιμοι" φώναζαν τον πρωθυπουργό προδότη και δωσίλογο
- Τα "άκουσε" και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης
- Δείτε φωτογραφίες και αποκλειστικά βίντεο από τη στιγμή της έντασης
- Δημοσία δαπάνη η κηδεία του αγωνιστή Λάκη Σάντα

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο Α Νεκροταφείο στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων όπου πραγματοποιείται η κηδεία του Λάκη Σάντα, αλλά αυτή αμαυρώθηκε από ένταση που επικράτησε όταν κάποιοι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τους πολιτικούς.
Με την άφιξη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου μία μερίδα ανθρώπων που βρισκόταν στην κηδεία τον αποδοκίμασαν έντονα, φωνάζοντάς του υβριστικά συνθήματα και αποκαλώντας τον πρωθυπουργό προδότη και δωσίλογο.

Προς στιγμή επικράτησε μικροένταση στο προαύλιο χώρο του παρεκκλησιού, αλλά το επεισόδιο ευτυχώς δεν συνεχίστηκε. Νωρίτερα, άλλη μία μερίδα ανθρώπων αποδοκίμασαν έντονα τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη φωνάζοντάς του ότι όλοι οι πολιτικοί είναι υποκριτές και η παρουσία τους στην κηδεία του Λάκη Σάντα είναι άλλη μία απόδειξη της υποκρισίας τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Λάκης Σάντας έφυγε από τη ζωή στα 89 του χρόνια, ένα μόλις μήνα πριν συμπληρωθούν 70 χρόνια από τις 30 Μαΐου του 1941 που ο ίδιος 19 ετών μαζί με το Μανώλη Γλέζο κατέβασαν από το βράχο της Ακρόπολης την ναζιστική σημαία με τη σβάστικα, που κυμάτιζε ως σύμβολο της γερμανικής κατοχής της Ελλάδας.

'Ηταν η πρώτη πράξη αντίστασης του ελληνικού λαού, ένα μόλις μήνα μετά την είσοδο των γερμανικών αρμάτων μάχης στην Αθήνα.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...