Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

«Πότισαν» τη Στέλλα για να τη βιάσουν!


Αποκαλυπτικό το πόρισμα της Αστυνομίας- Δικογραφία για τους δύο που ήταν μαζί της αλλά και για τους γονείς του 17χρονου!

Δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων για την υπόθεση του τραγικού θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, από κατανάλωση αλκοόλ το Πάσχα..... σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Ειδικότερα διώκονται ο 23χρονος και ο 17χρονος που , όπως ήδη έγραψε το Cretalive ήταν τα άτομα που ήταν μαζί με την κοπέλα το κρίσιμο διάστημα από την αποχώρηση τους από το μπαρ μέχρι και την εμφάνιση της 16χρονης στο νοσοκομείο

Επίσημα ανακοίνωσε η Α.Δ Ρεθύμνου πλεόν ότι, κατά την πορεία της προανάκρισης και της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 23χρονος και ο 17χρονος ανήλικος, που είχαν μεταφέρει την ανήλικη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, προηγουμένως συνδιασκέδαζαν σε νυχτερινά καταστήματα της πόλης του Ρεθύμνου.

Στη συνέχεια με το αυτοκίνητο του 23χρονου οδήγησαν την ανήλικη σε ερημική τοποθεσία του Ρεθύμνου, όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα κατανάλωσαν, από κοινού, μία φιάλη αλκοόλ (ουίσκι), την οποία είχαν προηγουμένως προμηθευτεί οι δύο νεαροί μαζί με αναψυκτικό και ποτήρια.

Όπως προέκυψε πρόθεση των δύο νεαρών ήταν να εξαναγκάσουν την ανήλικη σε συνουσία, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, λόγω της κατάστασης που περιήλθε από την κατανάλωση οινοπνεύματος, ενώ εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση αυτή προέβησαν διαδοχικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Στη συνέχεια μετέφεραν την ανήλικη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, χωρίς όμως να ενημερώσουν τους ιατρούς για το ιστορικό της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι δύο δράστες αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στο περιστατικό και επέδειξαν το ακριβές σημείο, που είχαν οδηγήσει την ανήλικη. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μπουκάλι του αναψυκτικού, τα ποτήρια και το καπάκι της φιάλης του ποτού (ουίσκι).

Επίσης αναφέρθηκαν με ακρίβεια στο δρομολόγιο κίνησής τους κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα και επέδειξαν τον κάδο απορριμμάτων που είχαν απορρίψει την κενή φιάλη του ποτού, η οποία όμως δεν βρέθηκε λόγω αποκομιδής των απορριμμάτων από συνεργεία του Δήμου.

Ύστερα από τα παραπάνω, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για βιασμό (εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις) και έκθεση, που προκάλεσε το θάνατο της ανήλικης. Η δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει και το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, για τους δύο γονείς του 17χρονου, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, ενώ οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Επιπλέον σε βάρος των ιδιοκτητών τριών καταστημάτων, που είχαν επισκεφτεί οι δράστες με την ανήλικη, εφαρμόσθηκαν οι προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Άλλες 25 υποθέσεις

Τέλος, κατά την διάρκεια της έρευνας και με αφορμή Ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την οποία το τελευταίο 6μηνο χειρίστηκαν είκοσι πέντε (25) περιστατικά οξείας μέθης ανηλίκων, (χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα να ματαιώνεται η δίωξη και η τιμωρία των ιδιοκτητών των καταστημάτων οινοπνευματωδών ποτών), ζητήθηκε η πραγματοποίηση εισαγγελικής έρευνας, για την απόδοση τυχών ευθυνών του ιατρικού προσωπικού, αναφορικά με την τέλεση του αδικήματος της υπόθαλψης εγκληματία.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...