Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σκοτώθηκαν ο γιος και τα εγγόνια του Καντάφι


Όπως μεταδίδουν αυτή τη στιγμή CNN και Al Jazeera, σκοτώθηκε ο μικρότερος γιος του Καντάφι, Saif Al Arab, και τρία εγγόνια του Λίβυου ηγέτη σε ΝΑΤΟϊκή αεροπορική επιδρομή. Ο Saif βρισκόταν στο σπίτι του, το οποίο βομβαρδίστηκε. Η κυβέρνηση της Λιβύης μιλά για στοχευμένη δολοφονία ενός αθώου, αφού ο 29χρονος ήταν πολίτης και φοιτητής και ουδεμία σχέση είχε με τη διακυβέρνηση της χώρας.

Τρεις πυραύλους δέχθηκε η οικία του Λίβυου ηγέτη, σύμφωνα με την κυβέρνηση της Λιβύης. Αυτή τη στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Στη Βεγγάζη οι αντάρτες πανηγυρίζουν το θάνατο του Saif. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι πλάνα του Al Jazeera από το βομβαρδισμένο σπίτι της οικογένειας του Καντάφι. Το Tsantiri πρώτο μετέδωσε την είδηση στην Ελλάδα στις 2.27

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2.43: Ο ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι επέζησε τελικά από την επιδρομή των αεροσκαφών του ΝΑΤΟ, αργά το βράδυ του Σαββάτου στην πρωτεύουσα Τρίπολη, αλλά ο νεώτερος από τους γιούς του ο Σαίφ αλ-Άραμπ και τρία από τα εγγόνια του, έχασαν τη ζωή τους, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μούσα Ιμπραίμ.

Ο Ιμπραίμ ανέφερε ότι ο Σαίφ ήταν πολίτης και όχι μέλος των ενόπλων δυνάμεων της Λιβύης, ήταν 29 ετών και σπούδαζε στη Γερμανία.

Λίβυοι αξιωματούχοι οδήγησαν τους δημοσιογράφους στο οίκημα όπου βρήκαν το θάνατο τα μέλη της οικογένειας του Λίβυου ηγέτη, το οποίο είχε βληθεί τουλάχιστον από τρεις πυραύλους. Η οροφή του κτηρίου είχε καταρρεύσει σε πολλά σημεία αφήνοντας τις ατσάλινες δοκούς θωράκισης σωριασμένες ανάμεσα σε πλάκες σκυροδέματος.

Ένα επιτραπέζιο ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι παρέμενε άθικτο στο αίθριο του κήπου του οικήματος, που βρισκόταν σε αριστοκρατική συνοικία της Τρίπολης. (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...