Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Δείτε τις φωτογραφίες της Sila Sahin που σκανδαλίζουν το Ισλάμ! [βίντεο]


Την λένε Sila Sahin που σε μια ελεύθερη μετάφραση σημαίνει Sila το γεράκι. Είναι από την Τουρκία. Είναι σαν τα κρύα τα νερά και μόλις 25 χρονών. Ζει και εργάζεται μόνιμα στη Γερμανία και θεωρείται μάλιστα και επιτυχημένη ηθοποιός. Μέχρι πριν από λίγο καιρό στη κλειστή Μουσουλμανική κοινωνία των Τούρκων του Βερολίνου η Sila ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Στο πρόσωπο της έβλεπαν την πανέμορφη σύγχρονη Τουρκάλα που μακρυά από τον τόπο της ζει και εργάζεται, γίνεται γνωστή και αγαπητή στον κόσμο και κρατάει τη θέση της μέσα σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία.
Sila Sahin - Playboy by timesbgΗ sila το Γεράκι έκανε μια κίνηση όμως που συγκλόνισε τόσο την οικογένεια της όσο και τους διάφορους συγγενείς και φίλους που είτε ζουν στη Γερμανία είτε στη Τουρκία. Η Sila αποφάσισε να φωτογραφηθεί όπως τη γέννησε η μητέρα της για τις ανάγκες του γνωστού περιοδικού playboy. Τα πλούσια και … θανατηφόρα ελέη της πλέον δεν θα τα χαίρεται ο φίλος , ή ο αρραβωνιαστικός ή τέλος πάντων ο εραστής της, αλλά τα αδηφάγα μάτια των αναγνωστών του περιοδικού.


sila_sahins_playboy_shooting by HEich3Οι Τούρκοι Μουσουλμάνοι συγγενείς της έπαθαν σοκ: «Η μητέρα μου σταμάτησε να μου μιλάει. Είναι απίστευτα θυμωμένη. Δεν θα σας πω τον τρόπο που αντέδρασαν ο παππούς και η γιαγιά μου στην Τουρκία. Θα σας πω μόνο πως δεν βγαίνουν από το σπίτι. Το ίδιο και διάφοροι άλλοι συγγενείς. Αλλά ξέρετε κάτι απλά δεν με ενδιαφέρει. Ότι έκανα το έκανα επειδή ήθελα να είμαι επιτέλους ελεύθερη. Αυτές οι φωτογραφίες για μένα είναι μια απελευθέρωση από τους περιορισμούς της παιδικής μου ηλικίας» λέει η Sila σε συνέντευξη της στο ανδρικό περιοδικό.

Επειδή πολλοί αναγνώστες μας θέλουν να δουν, τι είναι ακριβώς αυτό που έχει σκανδαλίσει τους μουσουλμάνους, βρήκαμε τη φωτογράφισή της στο Playboy και σας την παρουσιάζουμε χωρίς… λογοκρισία!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...