Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

Εν ψυχρώ εκτέλεση σε σούπερ μάρκετ(Pics)

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας 59χρονος στην Πάτρα, την προσπάθειά του να σταματήσει δύο ληστές σε σούπερ μάρκετ. Τον εκτέλεσαν μπροστά στο ταμείο και διέφυγαν. Διαμαρτυρίες πολιτών για την αντίδραση της αστυνομίας (Pics)Ένας 59χρονος συνταξιούχος πυροσβέστης, έπεσε νεκρός από τα πυρά ληστών το μεσημέρι του Σαββάτου σε σούπερ μάρκετ στην οδό Ελ. Βενιζέλου στην Πάτρα.

Δύο άγνωστοι που φορούσαν γυαλιά ηλίου και κουκούλες στο κεφάλι, εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου, ζήτησαν από την ταμία τα χρήματα.

Σύμφωνα με το Dete.gr, ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών βλέποντας τους ληστές, πήγε στο αυτοκίνητό του και πήρε ένα ξύλο με σκοπό να τους εμποδίσει.

Τότε ένας από τους ληστές, σήκωσε το όπλο του και μπροστά στα μάτια υπαλλήλων και πελατών τον σκότωσε πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή με μια μαύρη μηχανή, ενώ παραμένει άγνωστο αν πήραν ή όχι χρήματα. Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο τόπο του συμβάντος, υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους πολίτες, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του φόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...