Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

«Λύσανε» τις διαφορές τους με όπλα


Αιματηρή σύγκρουση έλαβε χώρα στον Κόκκινο Πύργο στο Τυμπάκι του δήμου Φαιστού στην Κρήτη ανάμεσα σε έναν 25χρονο και ένα 27χρονο. Ο καβγάς που ξεκίνησε για προσωπικές διαφορές, πήρε ανεξέλεγκτες καταστάσεις όταν ο 25χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε για εκφοβισμό στο έδαφος, κοντά στα πόδια του 27χρονου, ενώ δε δίστασε να του επιτεθεί και να τον χτυπήσει. Στην συνέχεια, η «μάχη» μεταφέρθηκε κοντά στο σπίτι του 27χρονου, ο οποίος κατάφερε να αρπάξει το ένα από τα δύο πυροβόλα όπλα, που βρίσκονταν στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου του 25χρονου.

Αμέσως, ο 25χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο κι άρχισε να πυροβολεί με το άλλο όπλο. Ωστόσο, σκάγια του όπλου τραυμάτισαν μια 37χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο. Με την σειρά του ο 27χρονος άρχισε να πυροβολεί με το όπλο, το φορτηγάκι του 25χρονου, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε ένα κουτί με 16 πλήρη φυσίγγια και μια θήκη περίστροφου, τα οποία είχε κρύψει ο 25χρονος σε σημείο κοντά στο πάρκινγκ των Αρχαιοτήτων Γόρτυνας. Αντίθετα, ο 27χρονος παρέδωσε ο ίδιος το πιστόλι του.

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...